Laatstejaars KA Geraardsbergen hielden dolle verkleedweek voor 100-dagen en organiseerden ludiek ‘Clash of the Millennials’ 100-dagenevenement

foto's 100-dagen KA (9).JPG

De 100-dagen van de laatstejaars hebben het KA Geraardsbergen op zijn kop gezet. Zo’n 260 leerlingen uit de ASO-, TSO- en BSO-richtingen kwamen van maandag tot donderdag verkleed naar school. Grappige en soms hallucinante kostuums deden af en toe het carnaval van Aalst verbleken want met thema’s als genderswitch, fluo, oldskool en throwback Thursday konden de leerlingen met al hun fantasie aan de slag.

De bekroning volgde op donderdagavond met een heus ‘Clash of the Millenials’-spel. Alle laatstejaars kregen op vrijdag vrijaf en hielden op donderdagavond een heuse ‘schoolbattle’ met meer dan 65 verschillende spelletjes over het ganse domein van het KA Geraardsbergen. De hele avond werd mogelijk gemaakt doordat de leerlingen zich dubbel hadden geplooid voor hun 100-dagensponsorfuif ‘Je Suis Party’ in JC De Spiraal. Een heerlijke avond vol boeiende uitdagingen, muziek, snacks en vermaak werd afgesloten met een heuse prijsuitreiking. De winnaars, het winnende team van 25 leerlingen, ging naar huis met een waardebon van bol.om en de 50 andere podiumfinalisten kregen een powerbank. Ook leerkrachten en leerlingen werden tenslotte in de bloemetjes gezet met een grappige KA-awardshow.

Het KA Geraardsbergen blikt tevreden terug op deze geslaagde 100-dagenweek en hoopt dat de leerlingen nog volop genieten van de laatste loodjes in het secundair onderwijs.

animgif_25jaar_Rotaryclub