Middenschool en KA Geraardsbergen informeren toekomstige leerlingen

DSC_71652.JPG

Op dinsdag 6 maart 2018 organiseren de Middenschool en het KA Geraardsbergen samen een infoavond. Leerlingen van de Middenschool maken immers na het tweede jaar de overstap naar het KA. “Tijdens de infoavond geven we uitleg over de werking van beide scholen en over de verschillende richtingen die we aanbieden. Er zullen ook een aantal vakexperten aanwezig zijn, om specifieke vragen van leerlingen en hun ouders te beantwoorden, onder meer over de Agoraklas in het KA. Zowel de Middenschool als het KA hechten namelijk veel belang aan persoonlijk contact”, verduidelijkt Brecht Persoons, directeur van het KA Geraardsbergen.

Om 19.00 u start directeur Betty Gierts (Middenschool) met een infomoment voor leerlingen die de stap van het basis- naar het secundair onderwijs zetten. Toekomstige leerlingen en hun ouders krijgen uitleg over de structuur van het secundair onderwijs, de studierichtingen in de Middenschool, het flexibel leertraject en de projecten. Nadien, om 20.00 u, komt het KA aan de beurt.

De infosessies staan open voor alle leerlingen die in september 2018 de stap naar het eerste of het derde jaar zetten. Ouders en jongeren die een van beide sessies graag bijwonen, worden verwacht om 19.00 u (basisonderwijs) of 20.00 u (tweede jaar secundair onderwijs) in de mediatheek van de Middenschool.