Rotary Club Geraardsbergen viert 25ste verjaardag

DSC_0270.JPG

Rotary club Geraardsbergen vierde samen met 272 aanwezigen in salons Mantovani zijn 25e verjaardag.

Franse, Waalse en Vlaamse Rotariërs, maar vooral heel veel vrienden en familie, genoten er volop van een uitgebreide receptie en lekker diner. Het culinair verhaal werd afgesloten met een heuse verjaardagstaart. Het liet de aanwezigen toe om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe vriendschappen te smeden.

Voorzitter Danny Hellinckx stelde in zijn toespraak: “Ja, wij Rotariërs houden wel van enig culinair genoegen maar 25 jaar lang reeds is de onderlinge vriendschap een zeer belangrijke pijler in ons zijn. Het vertrouwen in elkaar, het gezamenlijk streven naar een betere wereld, internationaal, nationaal en zeker lokaal zijn onze beweegredenen. Ja, ook het streven naar vrede behoort tot de strategische doelstellingen van Rotary International. Met 1,2 miljoen leden wereldwijd zijn wij overtuigd van de leuze: ‘Rotary: making a difference’.”

Het zittend gedeelte werd afgesloten met een tombola. Om al die calorieën er terug af te krijgen, openden de voorzitter en zijn vrouw Fanny de dans. Vanaf de 2e slow, stond die volledig vol. Er werd gedanst tot in de vroege uurtjes.

animgif_25jaar_Rotaryclub