ViaBike aan de start van 4e wielerseizoen

890dwkijk2w16 Viabike start 4e wielerseizoen.JPG

In de schaduw van de Ronde van Vlaanderen en beginnende met van een royaal ontbijt bij sponsor Danny Sport werd de aftrap gegeven van het 4e fietsseizoen van WTC ViaBike.  Het lentezonnetje liet zich dit jaar niet van zijn beste kant zien maar de lachende gezichten waren er niet minder om.  Het was na een lange winterstop een blij weerzien onder wielervrienden en vriendinnen.

“Dit jaar wordt een extra spannend jaar voor WTC ViaBike. Zo organiseren we de eerste Croque ViaBikeavond.  In juni vertrekt een delegatie van onze wielertoeristenclub naar Italië om de Stelvio te beklimmen.  Eind september vertrekken we met een vernieuwde formule voor een fietsweekend naar Genk en …….. in november hebben we ons eerste ledenfeest.  Wij hopen tegen dan onze nieuwe outfit voor 2019 te kunnen voorstellen. “ zegt Robert Veekman van ViaBike “Op dit ogenblik zijn een 45-tal leden aangesloten.  We blijven onze formule van 4 groepen hanteren. Zo is er de groep Veteranen, de Groep Dames en Ecobike, de groep Amateurs en de Groep Sportief.”

Wil je meer info neem dan vlug eens een kijkje op onze website www.wtc-viabike.be of Like us on facebook.  Je kunt ons ook steeds mailen wtc.viabike@gmail.com.