Dender Brass organiseert 4de High Tea Concert

flyer High Tea 27 Mei 2018 De Reep.pngOp zondag 27 mei vergast Dender Brass u om 15u  in zaal De Reep op hun 4de High Tea Concert .

Het concept van de vorige 3 jaren blijft ook dit jaar behouden : een ontspannend concert en een rijkelijk gevuld dessertenbuffet, klaargemaakt door de muzikanten zelf.

Johan Evenepoel, alom gerespecteerd componist en streekgenoot, kreeg in 2017  de opdracht van Dender Brass voorzitter Victor Decoster ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan, om een werk te componeren voor deze band rond het thema “de Dender en Geraardsbergen”.

Hij schreef voor ons Tanara   (de Keltische naam van de Dender) een suite in 5 delen die de loop van deze rivier beschrijft in de volgende voor zichzelf sprekende taferelen: The Sources, Becoming Wider, Joy at the Banks, Life in the Bank Cities en Into the Scheldt.

Dit werk wordt integraal tijdens dit concert gebracht worden in aanwezigheid van de componist. Een wereldpremière!

Daarnaast nodigen we ook de gerenommeerde internationale percussionist Gaetan La Mela,  als solist uit om het beste van zichzelf te geven op melodisch slagwerk. (Melodisch slagwerk zijn slagwerkinstrumenten die een melodie kunnen voortbrengen als bijv. marimba of vibrafoon).

Dit concert zal het eerste zijn onder de leiding van nieuwe dirigent Stijn Roels.

Praktisch

Kaarten kosten 10 € in VVK en 12 € ADK – Kinderen -12 jaar vergezeld van betalende volwassene : GRATIS

Studenten (op vertoon van studentenkaart) : 5 € VVK, 6 € ADK

Meer informatie en reservaties : info@denderbrass.be of op 0476 08 21 44;