Familiepicknick as startschot van de Week van de opvoeding

picknick.jpg

Het startschot van Week van de Opvoeding werd dit jaar gegeven met een heuse familiepicknick in het Speelbos Maretak. De Week van de Opvoeding wordt elk jaar georganiseerd van 16 tot 23 mei. De campagne wil opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar maken. Opvoeden doe je niet alleen. Daarom benadrukt de Week van de Opvoeding het belang van het netwerk. Alle ouders, medeopvoeders en professionals ontmoeten elkaar, wat zorgt voor herkenning en steun.

Alle gezinnen konden er na schooltijd samen met de kinderen genieten van gezellige picknick. De kinderen konden er spelen in het speelbos en de ouders konden elkaar leren kennen of gewoon even tot rust komen. Sommige ouders brachten een zelfgemaakt hapje mee om met elkaar te delen. Er was sowieso lekkers voor iedereen. Het werd een sfeervolle middag waarmee we het startschot hebben gegeven om ouders in de bloemetjes te zetten.

We nodigen hierbij graag alle ouders en kinderen uit op het Meespeeltheater Emma op zondag 27 mei in het Koetshuis van 13u30 tot 15u30.                                                                                                                     Noteer ook alvast 20 juni in jullie agenda want dan gaat de grote kinderkermis door op de parking van Huis van het Kind.

Meer info? huisvanhetkind@geraardsbergen.be of 054/ 43 20 77

domo nieuw