Nieuwe voorzitter voor Rotary Geraardsbergen

890dwkijk2w29Nieuwe voorzitter voor Rotary Geraardsbergen.jpg

Tijdens een speciale avond in restaurant Abtenhuis werd Bernard Carion officieel aangesteld als de nieuwe voorzitter van Rotary club Geraardsbergen .

Bernard Carion is sinds 2013 lid van Rotary International en heeft al heel wat functies binnen de club opgenomen. Hij is beroepshalve actief als afgevaardigd bestuurder van C-games nv in Geraardsbergen.

“Het jaarthema is ‘be the inspiration’ en dat is een thema dat op mijn lijf geschreven is.” zegt Bernard. “Het wordt een inspiratiebron in woorden en daden. Door vandaag te doen waar we morgen voor staan.”

Bernard kreeg het voorzitterslint uit handen van Danny Hellinckx. Als voorzitter hanteerde hij als thema: ‘Making a difference as a TEAM’. Hierbij ging hij volop voor responsabilisering van de individuele leden en ruimte laten voor initiatief om via het samenwerken aan projecten de vriendschap nog dieper te ankeren.

Danny: “Ik kijk met tevredenheid terug op de culturele en sociale activiteiten die we georganiseerd hebben, steeds met een Service-above-Self-sausje er overheen getrouw aan het Rotary ideaal. Dat heeft geleid tot meer dan 20 000 EUR steun geleverd aan sociale projecten.

logobanner mfm