Dender Brass houdt open repetitiedag

Untitled.jpg

Muziekvereniging Dender Brass is op korte tijd een vaste waarde geworden in het muziekleven van Geraardsbergen. De vereniging heeft intussen al een aantal mooie concerten gespeeld en kroonde zich drie jaar geleden in Heist-op-den-Berg tot Brass band kampioen in haar afdeling.

Sinds april van dit jaar is de muzikale leiding in handen van dirigent Stijn Roels, die als een muzikale duizendpoot op vele terreinen aan de slag is: als componist, muziekleraar in de academies van Lede en Lebbeke, organist, dirigent van de fanfare van Uitbergen en in zijn vrije tijd speelt hij zelf nog bas tuba bij Brass band Zele in de kampioenschapsafdeling.

Om het muzikale werkjaar af te trappen organiseert Dender Brass een open Repetitiedag in het Bajuwhuis te Galmaarden op zaterdag 8 september, waarop alle koperblazers en slagwerkers/percussionisten die al enige muzikale bagage opgedaan  hebben en graag zelf in een enthousiast en ambitieus ensemble aan de slag willen van harte uitgenodigd worden. De repetitiedag staat vanzelfsprekend onder leiding van Stijn Roels die voor de gelegenheid geassisteerd wordt door de bekende Pajotse componist  en muziekleraar Johan Evenepoel.