Kermis Viane, 14, 15, 16 en 17 september 2016

Flyer.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Viane Viert vzw in samenwerking met de Stad Geraardsbergen, plaatselijke zelfstandigen en verenigingen opnieuw een kermisweekend boordevol activiteiten en evenementen op poten gezet.

 Dit jaar is echter een speciaal jaar voor de organisatie. Het feestcomité viert namelijk zijn 10de verjaardag! Speciaal voor dit jubileum hebben ze dan ook een extra financiële inspanning geleverd en gezorgd dat we maar liefst 2 hoofdacts laten optreden.

Paul Severs’ optreden in 2016 was zo’n geweldig succes hij opnieuw is uitgenodigd om het beste van zichzelf te geven in Viane. Anderhalf uur later is het dan de beurt aan Garry Hagger, een man met een fantastische stem die vast en zeker het Vianeplein in beweging zal zetten.

Na de traditionele handjesworp – waarop men waardevolle geldprijzen kan ‘grijpen’ – zal dé vaste waarde van het kermisprogramma, The Friends Collection, de avond afsluiten met een swingend en rockend optreden.

De organisatie durft jullie dus nu al te garanderen dat er stevig gedanst en ‘gevierd’ zal worden op zondag 16 september, maar uiteraard hebben ze er ook voor gezorgd dat zowel jong als oud zich op dit kermisweekend niet zal vervelen.

Een speciale vermelding waard is een nieuwe activiteit, namelijk de loopwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar op het domein van het Kasteel van Viane. Met de Olympische leuze in gedachte ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ nodigen ze de jongsten uit Viane uit om deel te nemen aan de wedstrijd en vragen papa’s, mama’s en andere familieleden om massaal te komen supporteren voor hun atleten.

logobanner mfm